Widows, trailer oficial

Widows este un film de acțiune regizat de Steve McQueen, după un scenariu de Gillian Flynn, iar coloana sonoră este asigurată de Hans Zimmer(cel care a făcut senzație cu piesele muzicale din Inception).
Steve McQueen a realizat câteva filme de succes printre care Hunger, Shame și 12 Years a Slave pentru care a primit Oscarul în 2013.

Din această creație cinematografică nu vor lipsi actorii: Liam Neeson, Colin Farrell, Jon Bernthal(cel care l-a interpretat pe The Punisher în serialul TV cu același nume), Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez(cunoscută din seria The Fast and the Furious), Robert Duvall, Daniel Kaluuya(actorul principal din filmul de succes Get Out), Viola Davis, Jacki Weaver și Kevin J. O’Connor.

Un grup de văduve sunt într-o situație disperată pentru că soții lor au murit într-un jaf, iar banii furați aparțineau unor interlopi periculoși. Pentru a rezolva această stare de fapt, văduvele trebuie să facă un jaf armat ca să îndrepte greșelile făcute de bărbații lor. Iar banii, în special dacă sunt mulți, rezolvă multe probleme.

Widows va rula în cinematografe în România începând din 23 Noiembrie 2018.
Dacă va plac filmele de acest gen și nu mai aveți răbdare până la sfârșitul anului, ar fi bine să vizionați Heat cu Al Pacino și Robert De Niro, The Town cu Ben Affleck, Rebecca Hall și Jeremy Renner, Resevoir Dogs (1992), Ocean’s Eleven (2001), The Usual Suspects (1995), Inception (2014), Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link