Guillermo del Toro va regiza Pinocchio pentru Netflix

Guillermo del Toro este unul dintre regizorii care îmbină groaza cu basmul într-un mod inedit, așa cum a a făcut în filmele The Devil’s Backbone (2001), Pan’s Labyrinth (2006) și The Shape of Water (2017), iar povestea lui Pinocchio i se potrivește ca o mănușă. Nu știu dacă va amintiți, dar Pinocchio sfârșește tâlhărit de bandiți și apoi spânzurat, iar pentru că era o păpușă din lemn a durat prea mult până să își dea ultima suflare. Bandiții nu au mai au avut răbdare să îl vadă mort și au plecat râzând.

Poveștile pentru copii au câteodată un final dur, astfel cei mici pot să învețe ceva din acea pățanie. E destul de ciudat să îi spui unui țânc de 5 ani că dacă nu va fi cuminte, va sfârși ca Pinocchio spânzurat de o creangă de copac și lăsat acolo.

Guillermo del Toro va produce, va scrie scenariul și va regiza povestea unei păpuși de lemn care vrea să devină băiat – Pinocchio. Del Toro va colabora cu Jim Henson Company, cea care a realizat “The Dark Crystal”, ShadowMachine și serialul TV de desene animate din anii 90 “Bojack Horseman.”
Pe acest regizor renumit îl va ajuta Guy Davis care va fi co-producător și păpușile vor fi realizate de Mackinnon și Saunders, echipa care a jucat un rol important în crearea personajelor din filmul Corpse Bride.
Corpse Bride a fost regizat de Tim Burton (a fost și scenarist) și Mike Johnson, iar filmul are nota 7,4 pe IMDB și a avut premiera în 2005.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link