Filme despre criminali in serie

criminali in serie

Filmele despre criminali in serie, mai ales cele inspirate din fapte reale, sunt foarte cautate de cinefili. PsychoTexas Chainsaw Massacre si Silence of the Lambs sunt realizari cinematografice cu mare succes la public, dar nu au o baza solida in realitate. In acest articol o sa iti prezint o lista cu filme despre criminali in serie care sunt foarte apropiate de faptele acestor oameni certati cu legea, iar unii dintre ei se afla in libertate si sunt cautati de politia din diferite state.

Zodiac

In 2007, David Fincher a creat un film despre criminalul in serie Zodiac. Acesta a ucis cel putin 5 persoane intre anii 1960 si 1970, dar nu a fost prins niciodata. Detectivii au avut multe batai de cap cu acest asasin pentru ca dupa ce facea o fapta, avea obiceiul sa trimita scrisori catre presa. Actorii din acest film sunt Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo si Robert Downey Jr. , iar Zodiac este considerat cel mai bun film despre criminali in serie pentru ca descrie faptele exact cum s-au intamplat in acele vremuri.

Monster

Charlize Theron a castigat Oscarul pentru ca a interpretat fara cusur o prostituata care a ucis 7 barbati in Florida, in anii 90. Aileen Wuornos, pentru ca despre ea este vorba, a fost prinsa si a fost judecata pentru 6 crime, una din ele inca nu a fost dovedita. Aceasta impusca barbatii din apropiere, dar s-a aparat in fata detectivilor sustinand ca masculii ucisi au incercat sa o violeze, insa dovezile au aratat altceva. A fost condamnata la moarte si a fost executata pe data de 9 octombrie 2002.

Wolf Creek

Intre anii 1989 si 1993 in New South Wales, Australia, sapte tineri au fost ucisi de Ivan Milat. Filmul Wolf Creek se inspira din faptele acestui psihopat care a ucis tineri cu varstele intre 19 si 22 de ani care preferau plimbarea in natura. Cinci dintre ei erau din Europa: trei din Germania si doi din Anglia. Acestia s-au gandit ca ar fi interesanta o vizita pe alt continent, fara sa stie ca va fi si ultima.

Ivan Milat a fost condamnat pe 27 iulie 1996 la inchisoare pe viata, de fapt 7 sentinte de acest fel si executa pedeapsa intr-un penitenciar de maxima securitate – Goulburn Correctional Centre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link