Noutati de la Grupul Editorial Art: Sandman si Saga

Sandman

În secțiunea Grafic a Grupului Editorial Art vor apărea 2 serii de benzi desenate cu un succes nebun la public: Sandman și Saga. Dacă până acum cei de la Grafic au tradus în limba română doar câteva benzi desenate, acum au prins curaj și vor să printeze pentru voi 2 serii care au uimit lumea. Sandman are nota 4.26 pe Goodreads și este un clasic care nu trebuie să va lipsească din bibliotecă, iar Saga s-a vândut în sute de mii de exemplare pentru că prezintă o poveste de iubire dintre 2 rase diferite aflate în război total, presărată cu tot ce mai rău în acest Univers. Primul volum din Saga (martie 2012) s-a vândut în peste 70.000 de exemplare. Grupul Editorial Art vă pregătește o surpriză plăcută în curând.

Sandman de Neil Gaiman

Sandman, capodopera lui Neil Gaiman, unul dintre cele mai apreciate romane grafice ale tuturor timpurilor, a impus un standard pentru un fantasy matur în domeniul benzilor desenate. Seria Sandman a fost ilustrată de mai mulți artiști excepționali, fiind un amestec de mitologie antică și modernă în care se întrepătrund perfect ficțiunea contemporană, drama istorică și legendele.

Preludii și nocturne este primul volum dintr-o saga unică în literatura benzilor desenate, care-i introduce pe cititori în lumea fantastică și întunecată a viselor și coșmarurilor, pe tărâmul lui Morfeu. Membrii unei organizații oculte încearcă să captureze Moartea pentru a obține viața veșnică, dar îl prind pe fratele ei, Visul/Morfeu. Șaptezeci de ani mai târziu, Visul reușește să evadeze și pornește în căutarea a trei obiecte magice care i-au fost furate la întemnițare. Și astfel începe una dintre cele mai extraordinare serii din istoria romanului grafic.

Saga de Brian K. Vaughan, Fiona Staples

Războiul intergalactic pare să nu se mai sfârșească. Într-un univers din ce în ce mai primejdios și mai haotic, Alana și Marko, doi soldați din tabere opuse, se îndrăgostesc și riscă totul ca să aducă pe lume o nouă viață.

Saga este povestea dramatică a unei tinere familii care se zbate să-i ofere fiicei lor un viitor, departe de conflictul și ura care au pus stăpânire pe lumile din jur.

Fantezia și science-fictionul se împletesc cu măiestrie în această poveste impresionantă pentru publicul adult.

„Obraznică, vulgară și teribil de ingenioasă.” — TIME Magazine
„Un pic de Romeo și Julieta și un pic de Star Wars.” — USA Today

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link