Carti digitale disponibile gratuit de la Humanitas

carti digitale

Este timpul sa stai in casa si sa ai grija de familia ta. Pentru ca trebuie sa iti ocupi timpul, Humanitas vine in ajutorul tau si iti ofera carti digitale gratis. E posibil ca in apartamentul tau sa nu fie carti sau poate cele pe care le ai, le-ai citit deja. Nu are rost sa mai umbli prin librariile de la tine din oras sau prin biblioteca judeteana in plina epidemie de coronavirus.

Poti sa stai acasa si sa citesti cateva carti digitale oferite gratis romanilor de Humanitas. Sunt volume scrise de autori celebri: Creanga, Caragiale, Platon, Kant, F. Scott Fitzgerald pe toate gusturile – istorie, filosofie, comedie etc.

Ce carti digitale sunt oferite gratis de Humanitas?

Cu siguranta gasiti o carte pe gustul vostru, mai ales ca este moca, iar tot ce este gratis este pe sufletul romanului. Cateva din titlurile cartilor Humanitas pe care le puteti citi gratuit in aceste vremuri de criza planetara: Virginia Woolf, Valurile – Nikolai Leskov, Pelerinul vrăjit – Robert Musil, Omul fără însușiri – Sabina Cantacuzino, Din viața familiei Ion C. Brătianu – Aristofan, Trei comedii – G.K. Chesterton, Ereticii – Radu Rosetti, Amintiri. Ce am auzit de la alţii. Din copilărie. Din prima tinereţe – William Butler Yeats, Rosa Alchemica şi alte scrieri – Franz Kafka, Scrisoare către tataPaul Lindenberg, Regele Carol I al României.

Maria, regina României, Țara pe care o iubesc – James O. Noyes, România, ţară de hotar între creştini şi turci – Patrick O’Brien, Jurnalul unei călătorii în Principatele Dunărene în toamna şi iarna anului 1853 – G. Topîrceanu, Memorii de război – Immanuel Kant, Prolegomene la orice metafizică viitoare care se va putea înfăţişa drept ştiinţă -Oscar Wilde, Portretul lui Dorian Gray.

Ion Ghica, Scrisori către V. Alecsandri – Platon, Banchetul sau Despre iubire – Ion Creangă, Amintiri din copilărie. Poveşti. Povestiri – I. L. Caragiale, Momente – F. Scott Fitzgerald, Marele Gatsby – Friedrich Nietzsche, Ecce Homo.

Acum nu mai ai nicio scuza daca chiar iti doresti sa citesti ceva de calitate. Apreciez gestul facut de Humanitas in aceste vremuri grele pentru poporul roman. Stai in casa si citeste! O sa iesi din aceasta criza sanatos, intelept, dar si cu un vocabular mai bogat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link