SkyShowtime a venit in Romania

SkyShowtime are unul dintre cele mai ieftine abonamente la ora actuala. A aparut pe piata din Romania pe 14 februarie 2023 si e o varianta buna pentru cei care sunt innebuniti dupa filme si seriale bune. Daca iti faci un cont la SkyShowtime platesti doar 2 euro, fata de 10 euro cat platesc acum la Netfllix. Nu se compara cu Netflix la umarul de filme si seriale, dar merita pretul abonamentului, doar ca astia de la Netflix vor sa faca niste schimbari si o sa intri pe cont doar in apartament, doar de pe IP-ul internetului pe care il ai in casa.

Daca Netflix va face miscarea asta in Romania, cred ca o sa imi inchid abonamentul pentru ca eu nu stau doar in casa, mai ma duc si la parintii mei in vizita sau poate plec din tara. In SUA, au incercat astia de la Netflix sa faca manevra asta, dar au renuntat pentru ca pierdeau prea multi clienti. Sa vedem ce va fi in Romania.

E important sa iti faci cont la SkyShowtime de pe computer sau laptop pentru ca nu ai aceasta oferta de pe mobil. Ai dreptul la 3 dispozitive unde sa urmaresti filme si seriale si va recomand Yellowstone si Mayor of Kingstown. Yellowstone are 5 sezoane, cu Kevin Costner in rolul principal, toate personajele sunt credibile, coloana sonora merita toti banii, aveti parte de actiune, umor, femei fatale si barbati duri din toate punctele de vedere.

Mayor of Kingstown e un serial de actiune unde un baiat rau, poreclit primarul, incearca sa tina pacea intr-un oras unde erau 3 inchisori, unde dupa gratii, dar si in libertate clanurile de albi, mexicani si cei de culoare se razboiesc des. Mi-a ramas in minte un citat rostit de primarul din Kingstown: E plin de lupi in orasul asta si sunt foarte putini iepurasi. Tu esti iepuras si nu o sa apuci 1 an de zile in viata in Kingstown.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link