Filmul Crazy Rich Asians are un succes nebun

Crazy Rich Asians este pe primul loc la încasări în a 3-a săptămână la rând. Pe siteul IMDB, această comedie romantică este pe primul loc în weekend cu sume mari de bani câștigate din bilete vândute la cinema de aproape 29 de milioane de dolari, pe locul 2 se află filmul The Meg cu 13,8 milioane de dolari și pe locul 3 Mission: Impossible-Fallout cu 9,3 milioane de dolari. Dar în total, filmul Mission: Impossible-Fallout are cele mai multe încasări în ultimele 6 luni și anume 207 milioane de dolari.
Producția pentru filmul Crazy Rich Asians a fost de 30 de milioane de dolari, iar până acum au încasat peste 180 de milioane de dolari doar în aceste 3 săptămâni de la difuzare.

Filmul se bazează pe cartea cu același nume scrisă de Kevin Kwan. Rachel Chu, o chinezoaică crescută în SUA se duce în Singapore alături de prietenul ei Nick Young. Dar Rachel Chu nu știe că Nick face parte din una dintre cele mai bogate familii din zonă și este total nepregătită. Va avea parte de gelozia fostelor prietene ale lui Nick Young(prințul din Singapore), de mama acestuia care are o obsesie pentru control și care crede că băiatul ei ar trebui să se însoare cu o femeie bogată de același nivel.

Această comedie romantică rulează în România din 24 August 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link