Cartile cumparate online sunt mai ieftine

Am cumpărat cărți din librării importante, cum ar fi toată seria Dune scrisă de Frank Herbert din Cărturești, dar și din mediul online de la Libris, editura All sau editura Nemira. Dar după mulți ani în care am achiziționat volume ale unor scriitori de renume, am ajuns la concluzia că este mai bine să cumpăr de pe net.
În primul rând, în fiecare săptămână sunt anumite reduceri la un anumit gen literar, editură sau scriitor în librăriile online. Sunt perioade când transportul este gratis sau primești o carte fără să o plătești dacă cumperi două. Iar reducerile sunt importante în anumite cazuri. De exemplu Istoria Greciei, ediție cartonată scrisă de J. B. Bury și Russell Meiggs la Editura All a avut un preț de 130 de lei și acum costă 75 de lei.

Dacă vă place istoria ar fi bine să puneți mână pe această carte. Prima ediţie a acestei faimoase lucrări a apărut în 1900. În a doua ediţie (1913), J.B. Bury a revizuit materialul în lumina descoperirilor epocale ale lui Arthur Evans de la Cnossos (Creta). A treia ediţie (1951), pregătită de Russell Meiggs, a beneficiat de toate cuceririle arheologiei din prima jumătate a secolului XX.

Când scriu aceste rânduri, pe siteul librăriei online Libris e o promoție la Editura Nemira. Cele mai bune selecții de literatură Science Fiction, Fantasy, Horror, Polițistă și nu numai te așteptă în selecția editurii Nemira cu reduceri de până la 30%. În plus “Ucenicul asasinului-Robin Hobb” cadou, la comenzile ce conțin cărți de la editura Nemira de minimum 40 de lei. Cărțile Problema celor trei corpuri-Liu Cixin, Tobele toamnei vol.1 Seria Outlander-Diana Gabaldon și Soția plantatorului de ceai-Dinah Jefferies au reduceri de 27%.
Iar cărțile Sabia de sticlă-Victoria Aveyard și Cum să fii pirat-Cressida Cowell sunt reduse cu 30%.

Dacă vă place să citiți și nu ziceți ca alții că nu doriți asemenea obiecte prin preajmă pentru că multe cărți ocupă spațiu(mentalitate a oamenilor care nu au cultură) și vreți să umpleți biblioteca cu volume de top din Istoria Literaturii, atunci vă recomand să cumpărați din mediul online. Pe termen lung o să aveți de câștigat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link