Prima imagine din filmul Ad Astra cu Brad Pitt

De câteva ore, a apărut prima imagine cu Brad Pitt din filmul Ad Astra. Brad Pitt îl va interpreta pe Roy Mcbride în această creație cinematografică SF, iar alături de el va juca actorul Tommy Lee Jones care îi va da viață personajului Clifford Mcbride. La 20 de ani distanță după ce tatăl lui, în căutare de viață extraterestră, a fost dat dispărut după o misiune spre planeta Neptun, Roy Mcbride va călători prin sistemul nostru solar în căutarea celui care este figura importantă din familie.

Brad Pitt într-un film despre spațiu este un pic ciudat, dar e un actor polivalent. Nu cred că știți că Brad Pitt a refuzat un rol în Apollo 13 pentru a juca rolul detectivului Mills în filmul Se7en(1995). Iar atunci a fost o alegerea înțeleaptă. Se7en are nota 8,6 pe IMDB, iar asta înseamnă ce este un film de top din cinematografia mondială și dacă nu l-ați văzut încă, nu știu ce mai așteptați.

Filmul Ad Astra este regizat de James Gray, cel care a fost în spatele realizărilor cinematografice The Lost City of Z și The Immigrant. Iar acum acest regizor încearcă să isi facă un nume și în categoria filmelor despre călătoriile în spațiu. Iar dacă vă plac filmele SF, în special cele legate de sistemul nostru solar și astronauți, în următoare perioadă o să aveți ce viziona: First Man, Prospect, High Life și Pale Blue Dot.

Filmul va rula în cinematografele din toată lumea începând din Ianuarie 2019.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link