Upgrade, un trailer care mi-a placut la nebunie

Upgrade este un film SF care va rula în cinematografele din România începând din Iunie 2018. Azi, pe la ora 13, mă pregăteam să ies în oraș cu prietenii mei ca să beau o bere sau mai multe și să stau la terasă relaxat. Și înainte să ies pe ușă am intrat pe Youtube să văd trailerul Upgrade. Toată lumea de pe internet vorbea de bine acest trailer SF. Nu am fost dezamăgit pentru că e plin de violență.
La o luptă cu niște cuțite de bucătărie am strigat: Bă, ești nebun!? Și un vecin a început să bată în perete. I-am zis să vină la mine și să vadă trailerul Upgrade și să lase pereții în pace.

Pe actorul principal, Logan Marshall, l-am văzut prima oară în serialul Quarry care a fost pe gustul meu. Joacă rolul unui veteran din Vietnam. Și ca să facă rost de bani lucrează pentru un mafiot local care era băgat în diferite combinații, inclusiv trafic de droguri.
În Upgrade, Logan Marshall care semănă cu Tom Hardy, este imobilizat la pat, are coloană vertebrală ruptă în urma unui atac. Un doctor îi promite că va merge din nou dacă îi va introduce un cip în coloana vertebrală. Ce se întâmplă în continuare, ar fi bine să vedeți în trailerul de mai jos.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link