Ultimul trailer Game of Thrones

Ultimul trailer Game of Thrones din sezonul 7 a apărut de cel puțin o oră. Pe 17 Iulie 2017, HBO va difuza primul episod din acest sezon. În acest an nu vom mai avea 10 episoade ca în anii trecuți. Pentru că este penultimul sezon și se bagă mulți bani în acest serial TV, vom avea doar 7 părți in această vară.

În acest trailer puteți vedea corabia lui Euron care se numește “The Silence” care se duce catre Kings Landing . Cred că toată flota lui Euron se va alătura reginei Cersei Lannister în luptă cu toți dușmanii ei. Cersei este înconjurată de inamici din toate părțile. Dany ajunge în sfârșit cu dragonii și cu toate corabiile ei în Westeros. Cei din familia Stark încep să se reunească în Nord și vor răzbunare pentru Ned. Aproape toți din casa Tyrell au fost uciși în ultimul episod din sezonul 6, atunci când Marele Sept Baelor a explodat. Acolo tot mâna lui Cersei Lannister a fost. Iar ce a mai rămas din familia Tyrell își dorește răzbunare. Simbolul acestei case este trandafirul și o să vedem în acest sezon dacă va avea și spini.

Se pare că Grey Worm e într-o barcă și se îndreaptă spre o deschizătură în munte. Cred că acolo se află cel mai puternic castel al familiei Lannister – Casterly Rock. Se spune ca acest castel nu a fost cucerit niciodată. Dar orice clădire defensivă are un punct slab.
Apoi îl vedem pe Jaime Lannister atacând cu o lance dușmanul pe un câmp plin de morți și răniți, inconjurat de foc. E posibil să vedem o scenă de război în care Jamie va ataca cu o lance unul din dragonii lui Daenerys Targaryen.

Încă ceva. Ați văzut că la începutul serialului, Cersei și Jaime au amândoi părul lung. Iar simbolul casei Lannister este leul. Iar coama leului, regele junglei, este o dovadă de forță și măreție. Acum, în sezonul 7, Cersei și Jaime au părul scurt și asta e un semn că și-au pierdut din putere…

Și în final o să vă las cu vorbele spuse de Sansa Stark: Atunci când vine iarna și vântul rece bate din toate părțile, lupul singuratic moare. Dar haita supraviețuiește întotdeauna.
Sursa foto – HBO

Ultimul trailer Game of Thrones

You may also like...

1 Response

  1. February 11, 2019

    […] Ser Duncan Vlăjganul și pe Egg, în realitate Aegon Targaryen. Pentru cei care urmăresc serialul Urzeala Tronurilor sau au citit seria “Cantec de gheață și foc”, Aegon Targaryen a fost fiul prințului Rhaegar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link