Robbie Coltrane a murit la vârsta de 72 de ani

robbie

Robbie Coltrane, care l-a interpretat pe Rubeus Hagrid în filmele Harry Potter, a murit la vârsta de 72 de ani. Omul care a dat viata personajului urias Hagrid care iubea fiintele magice, care a fost indragit de copii si adolescenti din intreaga lume, nu mai este printre noi. Coltrane a jucat si in alte filme importante, mai ales in cele cu James Bond The World is Not Enough si GoldenEye.

Născut Anthony Robert McMillan în suburbia a orașului Rutherglen din Glasgow, Coltrane a studiat la Glenalmond College, un internat independent ale cărui pedepse corporale le-a descris ca fiind “violență legalizată”, înainte de a merge la Școala de Artă din Glasgow.

Scotianul Robbie a preluat numele de Coltrane de la cantaretul cunoscut de jazz John Coltrane si a devenit mare si la propriu si la figurat cand a jucat rolul lui Hagrid, care a fost aliatul lui Harry Potter si al prietenilor lui pana la final. Daca aveti copii sau nepoti, filmele cu Harry Potter nu trebuie ratate pentru ca au de toate: actiune, comedie, fiinte fatastice, vrajitorie, prieteni buni, dar si dusmani redutabili, scene de top, dialoguri de neuitat si multe altele. Este pacat ca pierdem un om talentat ca Robbie, dar viata are un inceput si un sfarsit, iar el s-a luptat mult cu diferite boli in ultimii ani. Poate este intr-un loc mai bun departe de lumea rea in care traim acum si poate zambeste linistit.

You may also like...

1 Response

  1. Grig says:

    Aș spune că a murit prea tânăr, deși, la câte tentații sunt în lumea marilor artiști pot spune că s-a descurcat destul de bine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link