Top 10 filme cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Top 10 filme cu cele mai mari incasari

Cei de la Box Office Mojo au cele mai imporante date despre industria cinematografica si au facut si un Top 10 filme cu cele mai mari incasari de la filmul alb-negru si pana in zilele noastre. Pe primul loc se afla Avengers 4, pe locul 2 Avatar care a profitat la maxim de inventia ochelarilor 3D, iar pe locul 3 se afla Titanic, film la care au lacrimat multe femei, dar si unii barbati sensibili. Ultimul e un film care iti intra la suflet. Din acest top select mai fac parte Jurassic World, Furios 7 si Black Panther. Avengers 4 a avut incasari de 2,791,156,183 $, Avatar de 2,789,679,794 $ si Titanic de 2,187,463,944 $.

Top 10 filme cu cele mai mari incasari este conform cu realitatea?

Unii spun ca nu s-a tinut cont de inflatie si ar trebui sa apreciem mai mult filmele vechi care au avut un succes nebun ca de exemplu Gone With The Wind din 1939. Acest film ar trebui sa fie pe primul loc in top pentru ca a avut incasari de peste 393 de milioane de $, dar daca pui in balanta inflatia si preturile de atunci fata de preturile de acum, suma ar sari de 3 miliarde. In plus, Gone With The Wind a rulat la cinematografe din 1939 pana in 1941 si apoi in anii 1947, 1954, 1961, 1967 si in 1974. In zilele noastre, un film nu ruleaza mai mult de 8 luni la cinematografe in intreaga lume, iar asta e un factor important.

Conteaza enorm si era in care au rulat aceste filme la cinematografe. Daca acum ai Netflix, HBO, filme online legale, filme piratate, internet pe mobil si multe posibilitati de viziona creatii cinematografice de acasa, in 1940 trebuia sa te duci la cinematograf daca doreai sa vezi un film bun. In acele vremuri, lumea citea ziare sau asculta radioul pentru ca nu existau multe forme de divertisment ca acum.

Altii spun ca nu ar trebui sa se ia in considerare banii castigati, ci doar biletele vandute la un anumit film. Pentru ca la Avengers 4 biletul a fost mai scump decat la Avatar, iar numarul de bilete vandute ar fi un factor important.

Care este cel mai vizionat film din toate timpurile?

Nu conteaza. O sa gasiti un Top 10 filme cu cele mai mari incasari in functie de inflatie la finalul acestui articol si toate aceste filme sunt de top. Listele sunt facute sa atraga cititori, sa provoace discutii pe contre, dar daca esti in cautare de un film bun poti sa alegi si de aici

  1. Gone With The Wind
  2. Star Wars
  3. The Sound of Music
  4. E.T.: Extra-Terrestrial
  5. Titantic
  6. The Ten Commandments
  7. Jaws
  8. Doctor Zhigavo
  9. The Exorcist
  10. Snow White and The Seven Dwarves

Sursa poza BuzzFeed.News

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link