In acest an, incep filmarile la World War Z 2

Au trecut 5 ani de la primul World War Z, cu Brad Pitt in rolul principal. Filmul nu are nicio legatura cu opera literara cu acelasi nume in afara de atacul zombilor. In carte, sunt prezentate actiunile oamenilor din diferite zone in lupta cu zombi. Japonezii foloseau sabii ninja in lupta cu acesti monstri, in Alaska oamenii erau la adapost din cauza frigului si a zapezilor, iar gerul puternic ii face pe zombi sa devina inactivi, deci usor de ucis. Oamenii din Nepal se foloseau de orice trecatoare din munti ca sa puna capcane si sa invinga sute de zombi, o “armata” de vapoare si submarine s-au refugiat pe ocean, iar regina Angliei refuza sa plece din castelul de la Windsor.

Filmul World War Z descrie mai mult “Marea Panica”, momentul decisiv cand zombi atacau in toate partile, iar Brad Pitt avea in grija cele 2 fete si pe sotia lui. E mult mai usor sa iti pazesti spatele, ca barbat, in momente de panica generala si groaza, dar cu familia langa tine totul devine mult mai dificil.
World War Z a avut mare succes la public, dar pana acum nu erau informatii daca se va filma si o continuare. Filmarile la World War Z 2 vor incepe in martie 2019 si locatiile au fost anuntate deja: Spania, Tailanda si SUA. Regizorul David Fincher se va baza mai mult pe carte pentru acest film pentru ca nu este cunoscut pentru creatii cinematografice unde actiunea reprezinta 90% din timul petrecut la cinema.

Daca nu stiti ce filme de top a regizat David Fincher, unul dintre ele este Gone Girl care are nota 8.1 pe IMDB. Alte filme de succes ale acestui regizor: Seven, The Social Network (2010), Fight Club, Alien 3, The Game, Zodiac, The Curious Case of Benjamin Button. Se poate observa un anumit model de colaborare intre David Fincher si Brad Pitt pentru ca in multe din filmele acestui regizor cunoscut, Brad are rolul principal. Cei 2 sunt prieteni foarte buni, iar legatura dintre regizor si actorii principali este foarte importanta.

You may also like...

No Responses

  1. Ce veste buna! Chiar mi-a placut primul!

  2. Nu credeam ca va mai exista si partea a 2-a a filmului Word War Z. Acest inceput de an este plin de surprize placute pentru cei care iubesc cinematografia.

  3. Ai vazut World War Z? Cum ti s-a parut?

  4. Chiar daca îmi place Brad Pitt, filmul acesta nu l-am vazut. Locatiile alese pt partea doua sunt interesante. Poate ii voi acorda o sansa filmului.

  5. Filmul World War Z este de groaza si stiu ca acest gen nu este pe gustul tuturor, dar daca nu iti este frica de zombi, merita sa incerci sa il vizionezi.

  6. Detest genul horror apocaliptice dar World War Z a fist singurul pe care l-am urmărit în totalitate și pot spune chiar că mi-a plăcut. Și nu pentru că a fost cu Brad Pitt. Deci, de abia aștept continuarea.

  7. Nu e genul de film și nici Brad Pitt idealul de actor. Deși mi-a plăcut în 7 ani în Tibet.

  8. Care este actorul tau preferat?

  9. Ce ti-a placut la acest film, daca nu esti innebunita dupa filme de groaza apocaliptice?

  10. Interesant, desi nu pot sa spun ca m-a dat pe spate primul. Nu stiu de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link