Trailer IT capitolul 2

IT capitolul 2

IT, filmul inspirat din cartile lui Stephen King, este impartit in 2 capitole, iar prima realizare cinematografica a avut un succes nebun in 2017. Clovnul Pennywise, interpretat de Bill Skarsgard, cunoaste pentru prima oara frica in finalul primului film IT, un sentiment strain pana in momentul in care gasca nebuna de copii l-au atacat.

Pennywise se hraneste cu cea mai mare frica pe care o ai si se transforma in ceea ce te terorizeaza cel mai mult. Clovnul nebun apare o data la 27 de ani ca sa se hraneasca si un oras intreg este terenul lui de vanatoare. Adolescentii, care l-au invins pe clovnul nebun care poate lua orice forma, au crescut. Unii sunt la casele lor, altii inca nu s-au adaptat in societate, dar vor trebui sa se uneasca iar pentru ca Pennywise vrea razbunare.

Actorii care vor juca in IT capitolul 2

James McAvoy il va interpreta pe Bill, Jessica Chastain pe Beverley, Jay Ryan pe Ben, Bill Hader va juca rolul lui Richie, Isaiah Mustafa pe Mike, James Ransone pe Eddie si Andy Bean va da viata personajului Stan. 

James McAvoy a rupt norii cu rolurile din Split si Glass unde a interpretat un nebun cu multiple personalitati, una mai ciudata decat alta. Isi putea modifica si fizicul si trairile, chiar si forta musculara cand trecea de la o personalitate la alta.

Jessica Chastain a jucat in cateva filme de succes printre care Molly’s Game si Zero Dark Thirty – unul dintre cele mai bune realizari cinematografice despe localizarea si uciderea lui Osama bin Laden, cel mai cunoscut terorist din ultimii 100 de ani.

Bill Hader joaca de curand intr-un serial TV pe HBO denumit Barry. Bill Hader interpreteaza un asasin platit care in timpul liber doreste sa ajunga actor de teatru. Serialul are un succes nebun si il recomand.

Cand va aparea filmul cu Pennywise in cinematografe?

IT capitolul 2 va rula in cinematografele din intreaga lume la inceputul lunii septembrie 2019. Marti, a aparut si primul trailer al acestui film pe care il puteti viziona mai jos. E o faza in acest trailer care m-a facut sa intorc capul in alta parte. Pur si simplu nu stiam ce urmeaza pentru ca timpul parca s-a oprit. Trebuie sa vizionati trailerul IT capitolul 2 ca sa intelegeti ce spun. Stephen King stie cum sa induca teroarea in sufletul tau.

Trailer IT capitolul 2

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link