Stiri noi din lumea cinematografica

The Mandalorian

Azi, a aparut primul trailer din serialul The Mandalorian, din universul Star Wars, care va avea primul episod live pe Disney Plus pe 12 noiembrie. Pedro Pascal va avea rolul principal si va juca rolul unui vanator de recompense care va face totul ca sa isi atinga scopul. Vor mai juca in acest serial: Giancarlo Esposito cel care a jucat rolul lui Gus Fring in serialul Breaking Bad, Gina Carano care a luptat in MMA, Nick Nolte si Taika Waititi. Veti avea parte doar de un episod pe saptamana, nu ca pe Netflix unde apare tot sezonul dintr-un serial de succes.

Cartea SF “Metro 2033” va prinde viata intr-un film care poate va fi mult mai bun decat jocurile video cu acelasi subiect aparute in ultima vreme. Daca nu ati citit “Metro 2033” si sunteti fani SF, ar fi bine sa o cumparati, sa o cautati la biblioteca judeteana si sa va bucurati de o altfel de teroare.

The Matrix 4 nu mai e doar un vis, e una dintre cele mai importante stiri din lumea cinematografica. Cei care au facut primul film din aceasta serie, si-au unit fortele si The Matrix 4 va fi scris si regizat de Lana Wachowski, iar Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss vor reveni în rolurile consacrate, Neo si Trinity. Cele trei filme ale francizei – „The Matrix”, „The Matrix Reloaded” si „The Matrix Revolutions” – au generat incasari totale de peste 1,6 miliarde de dolari. Toate trei au fost scrise si regizate de Wachowski si de sora ei, Lilly. 

A aparut posterul filmului “The Report” despre programul de tortura dezvoltat de CIA imediat dupa atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, cand avioane civile pilotate de arabi au lovit cladiri din inima SUA. In rolurile principale joaca Adam Driver, Annette Bening si Jon Hamm. Un senator american, Daniel Jones, este seful unei comisii care descopera metodele brutale de interogare folosite de agentii CIA impotriva teroristilor capturati. In momentul cand aceasta comisie vrea sa faca totul public, Casa Alba si CIA vor face totul ca sa opreasca aceasta scurgere de informatii, iar astfel de stiri sa nu ajunga la publicul larg.

Sursa poza thewrap.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link