Nicolas Cage va juca in filmul Spider-Man: Into the Spider-Verse

Nicolas Cage va juca rolul unui Spider-Man Noir, un fel de Omul Păianjen din anii 1930-1940. Spider-Man: Into the Spider-Verse este un film animat în care apar mai mulți Spider-Man: Noir, Miles, Peter Parker și Spider-Gwen și universurile acestor super-eroi se întrepătrund sau cum le place americanilor să spună multiverse. Filmul se bazează pe o bandă desenată Marvel Comics unde personajul principal este Miles Morales / Spider-Man.

Această realizare cinematografică este regizată de Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman după un scenariu de Phil Lord și vocile actorilor din film sunt ale lui Shameik Moore pentru Morales, alături de Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez și Lily Tomlin. Dacă nu ați văzut trailerul filmului, la finalul acestuia Miles îl întreabă pe Peter câți Spider-Man există, iar acesta îi răspunde: înseamnă că nu i-ai văzut la Comi-Con.

Dacă știți cine e adolescentul Peter Parker și cum s-a transformat în Spider-Man, fiind mușcat de un păianjen, nu cred că știți prea multe despre Miles Morales și Spider-Gwen, eroi de bandă desenată.
Miles Morales este un rezident al Ultimate Univers, un loc unde Peter Parker moare în timp ce se luptă cu Green Goblin. Iar Miles Morales îi va lua locul ca Spider-Man în acest univers. Dar în aceste zile, Miles migrează în tradiționalul Marvel Univers unde va învața toate secretele și tactică de luptă a unui super-erou de la Peter Parker.

Spider-Gwen este Gwen Stacy care a fost mușcată de păianjenul radioactiv, nu Peter Parker așa cum știați voi pentru că este alt Univers. Asta se întâmplă în Earth-65, unde Peter Parker se transformă într-o șopârlă.
Gwen Stacy va trebui să găsească un echilibru între viață de student, lupta cu răufăcătorii ca super-erou, asta în timp ce tatăl ei este ofițer de poliție. Iar polițiștii nu sunt niciodată de acord cu un civil care își face singur dreptate pentru că oficial nu reprezintă legea.

Sursa poza geektyrant.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link