Promotii carti in luna Iulie

Reduceri la Libris

Libris va ofera o serie de promotii la mai multe edituri din Romania in luna Iulie. In unele cazuri se ofera o carte gratis la doua volume cumparate si la alte edituri se ofera reduceri importante care ajung la 70% din pretul initial. Daca vreti sa faceti un cadou persoanei iubite, unui frate  sau unui prieten apropiat in aceasta perioada, nu mai stati pe ganduri si profitati de aceste oferte.

1. Editura BAROQUE – Toata luna Iulie, la orice comanda cu 3 carti de la editura BAROQUE BOOKS & ARTS se aplica 100% discount la unul din cele 3 titluri.
2. Editura PUBLICA – In aceasta luna, orice comanda ce contine carti de la editura Publica in valoare de minimum 70 de lei primeste cadou cartea “Mai uman – Steve Hilton”.
3. Editura TREI – Toate comenzile de la editura Trei care contin titluri de cel putin 40 de lei primesc cadou cartea “Predicatorul – Camilla Lackberg”.

4. Editura PHILOBIA – Cartile PHILOBIA se adreseaza cititorilor interesati in primul rand de evolutia pe plan personal, de sanatatea mintii si a corpului, de psihologie practica si aplicata, de cresterea copiilor, dar si de alte subiecte ce ii pot ajuta sa se dezvolte pe multiple planuri. “Comenzile de peste 40 de lei primesc cadou cartea “Efectul facebook – David Kirkpatrick”.
5. Editura ASCENDENT – In luna iulie comenzile de minimum 60 de lei de la editura Niculescu primesc in dar cartea: “Vitamina N (de la Natura) – Richard Louv”. Comanda acum.

6. Editura RAO – Luna aceasta te invitam sa descoperi oferta editurii Rao. Peste 1900 de titluri cu reduceri de 35%-40% din cele mai variate categorii.
7. Editura CURTEA VECHE – Titlurile Curtea Veche sunt grupate in aproape 60 de colectii, cu exclusivitate pentru publicarea in Romania a cartilor renumitului bucatar britanic Jamie Oliver, dar si a unor autori precum Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan si Barbara Pease, Edward de Bono, ale caror carti au fost vandute in milioane de exemplare in intreaga lume.

8. Editura NEMIRA – Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror, Politista si nu numai te astepta in selectia editurii Nemira. Chiar ma intereseaza volumul Tobele toamnei vol.1 Seria Outlander scrisa de Diana Gabaldon care are acum pretul de 45 de lei.
9. Editura LITERA – Cu un portofoliu impresionant si o gama variata de carti, Litera propune publicului titluri care acopera toate domeniile de fictiune si nonfictiune: carti pentru copii, serii de autor (Agatha Christie, Alice Munro, Osho, Tatiana de Rosnay, Jojo Moyes etc), carti de gastronomie, manuale etc.

10. Editura CORINT – Carti fantasy si de fictiune, o variata oferta de carti pentru copii bestseller-uri internationale, atlase, enciclopedii, carti ilustrate fac parte din oferta cu reducere de 30%.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link