Trilogia Stapanul inelelor plus Silmarillion de J.R.R Tolkien la doar 19.99 lei

Trilogia Stapanul inelelor

Pe un grup despre carti din Facebook am citit despre aceasta promotie: Trilogia Stapanul inelelor plus Silmarillion de J.R.R Tolkien la doar 19.99 lei. Unii spuneau ca se gaseste la chioscurile de ziare, iar altii la Inmedio. Eu eram prin Sighisoara pentru ca nu am vizitat pana acum orasul medieval si am dat repede o tura in primul Kaufland aparut in cale, unde este si sediul Inmedio care vinde ziare, carti, bauturi racoritoare sau jucarii pentru cei mici. Am gasit la raft Trilogia Stapanul inelelor plus Silmarillion de J.R.R Tolkien la doar 19.99 lei, dar unele carti erau ingalbenite pentru ca au fost tinute mult la raft. Am cautat cel mai bun pachet cu aceste carti si am cumparat unul fara sa mai stau pe ganduri. Pretul de 5 lei pentru o carte merita din plin.

Daca nu ati citit cartile scrise de J.R.R Tolkien, nu stiu ce mai asteptati. Un mic dezavantaj al acestor carti este ca scrisul este mic, dar nu este o diferenta intre cele publicate in limba romana si cele publicate in limba engleza. Scrisul este la fel, dar pretul nu este. Pe cartile in limba engleza am dat 50 de euro intr-un pachet care arata bestial, iar pe cele in limba romana am dat doar 20 de lei.

Ce note au cartile din Trilogia Stapanul inelelor pe siteul goodreads ?

“Fratia inelului”, “Cele doua turnuri” si “Intoarcerea regelui” au note de 4.5 din 5 maxim pe siteul goodreads. Media acestor note oferite de cititori este realizata din peste 600.000 de utilizatori, iar asta inseamna ca sunt carti de top care nu trebuie sa iti lipseasca din biblioteca.

A patra carte din acest pachet pe care il puteti cumpara la un pret acceptabil este denumita Silmarillion, care are nota 3.91 pe goodreads. Asta nu dovedeste ca este o carte de slaba calitate, doar ca nu se ridica la nivelul celor din Trilogia Stapanul inelelor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link