Cum sa cumperi o rochie online?

Cum sa cumperi o rochie online?

rochie online

Este august si razele soarelui te indeamna la distractie. Pe litoral sunt petreceri la fiecare colt de strada pe toata perioada lunii. Cei drept care alegorice nu mai sunt asa de dese pe strada fata de anii trecuti, dar poti participa la concerte, teatru, pereceri in cluburi, prezentari de moda si alte evenimente inedite. Dupa o saptamana, doua pe care le petreci uitand de orice obligatie, te intorci la serviciu mult mai obosit decat ai plecat.

Pentru recuperare imi place sa ma cufund intr-o lume misterioasa pe care o cunosc in detaliu citind o noua carte. La inceputul fiecarei luni, imi comand carti de la o librarie online cu care am legat o relatie solida. Pentru ca momentan cartile nu au ajuns, am decis sa accept invitatia de a iesi in oras alaturi de colegi. Nu sarbatoresc nimic special si stiu ca prezenta mea acolo va fi privita cu suspiciune, dar ce e mai amuzant decat de a rupe monotonia cat te astepti mai putin.

Caldura torida nu este un factor care sa invita oamenii la shopping si de aceea am ales ca rochia sa i-o cumpar dintr-un magazin online Zapaka. Din confortul meu de acasa, cu laptopul in brate, am inceput sa caut o rochie care sa imi transmita starea aceea ca obiectul vestimentar ales este acela dorit. Am accesat multe magazine, intr-un final m-am oprit la zapaka deoarece aici am vazut ca hainele comercializate de ei, mi se potrivesc.

rochie cu flori

Hainele pe care le-am vazut aici, imi transmit o stare de liniste. Imi amintesc de mine copil cand o asteptam pe mama sa se intoarca de la serviciu ca sa ma cuibaresc in bratele ei. Pana nu vezi un obiect care iti deschide o usa a trecutului, nu realizezi cat de mult iti lipsesc lucrurile din copilarie, care aveau in impact emotional asupra ta. La Zapaka in aceasta perioada poti beneficia de o reducere la toate produsele daca folosesti codul SUMMER20 atunci cand faci comanda.

Cu gandul la copilarie, dar si la faptul ca pot beneficia de o reducere, m-am gandit sa comand de la Zapaka o rochie cu aspect vintage. Acest tip de haine chiar daca nu mai sunt in trend, au trecut testul timpului si lumea inca le cauta si prin asta ele capata valoare. Comerciantii stiu si ei aceasta informatie si de aceea incearca sa profite si pun un pret mult mai mare decat ar merita in realitate.

Un obiect vestimentar care a trecut proba timpului, nu inseamna ca automat mi se potriveste si mie si de aceea inainte de a cumpara asa ceva, imi pun intrebarea daca merita aceasta achizitie sau nu. De data aceasta, spun DA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *