Captain Marvel poster oficial

De curând, a apărut posterul oficial al filmului Captain Marvel care va rula în cinematografe din Martie 2019. Filmul este regizat de Anna Boden și Ryan Fleck care au realizat împreuna serialul TV de succes Billions. Captain Marvel sau Carol Danvers este cel mai puternic super-erou din lumea Marvel, este un fel de Superman în varianta feminină. Are super puteri, poate zbura și poate trage cu lasere sau energie din mâinile ei puternice. În plus, poate absorbi energia, cum este cea a fulgerului, iar în această situație puterile ei cresc exponențial. Brie Larson este actrița care îi va da viață pesonajului Captain Marvel, iar alături de ea va juca Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.

Captain Marvel(va apărea in 2019 cu 2 luni înainte de lupta dintre Thanos și cei care au mai rămas) va juca un rol important în noul film Avengers. Se pare că fără Captain Marvel, super-eroii din Avengers nu ar avea șanse reale să câștige lupta cu cel care doar a trosnit din degetele de la o mână și jumate din populația Pământului a dispărut.

Încă 2 informații intersante despre acest super erou și posterul de mai sus:
1. Dacă vă place X-Men, știți că Rogue poate să zboare la un moment dat și să aibă super puteri. Aceste puteri le-a absorbit de la Captain Marvel și apoi le-a păstrat.
2. În posterul oficial, dacă vă uitați cu atenție în stânga jos, o să vedeți o coadă de pisică. Este pisica lui Carol, dar nu este o felină oarecare. Chewie(pisică lui Captain Marvel) este un extraterestru din rasa flerken care are abilitatea de a se teleporta și are intelectul unui om.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link