Totul despre Love, Death & Robots de pe Netflix

Love, Death & Robots de pe Netflix

Serialul Love, Death & Robots de pe Netflix este unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut in 2019. Sunt 18 episoade SF care dureaza intre 6 si 18 minute, realizate de artisti diferiti cu teme des intalnite in lumea iubitorilor de science-fiction. Daca iti place sa urmaresti seriale SF si nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a urmari filme de cateva ore ca I Am Mother, Annihilation, Mute sau The Cloverfield paradox, poti sa vizionezi un episod de cateva minute din Love, Death & Robots de pe Netflix.

Titlurile episoadelor acestui serial SF Netflix: Zima Blue, Suits, Helping Hand, Good Hunting, Three Robots, Beyond the Aquila Rift, Blindspot, Sonnie’s Edge, The Witness, Shape-Shifters, The Dump, Ice Age, The Secret War, Fish Night, Sucker of Souls, Alternate Histories, When the Yogurt Took Over si Lucky 13.

Top 3 episoade SF din Love, Death & Robots

Acest top 3 episoade din Love, Death & Robots de pe Netflix este realizat dupa gusturile mele ciudate in materie de SF, iar daca voi aveti alta parere nu este nicio problema. Exista un proverb latin pe aceasta tema care suna cam asa: De gustibus non est disputandum, iar cei care au invatat aceasta limba moarta in scoala stiu despre ce tastez in acest paragraf.

  1. Beyond the Aquila Rift – este un episod regizat de Dominique Boidin, Leon Berelle dupa un scenariu de Philip Gelatt si Tim Miller. Povestea este clasica. O poarta stelara, prin care calatoreau oamenii prin Univers cu navele spatiale, are un defect si trimite o nava cu un echipaj format din 3 persoane intr-o zona intunecata dintr-o galaxie foarte indepartata. Thom, eroul nostru, ajunge pe o statie spatiala condusa de Greta, fosta lui iubita. Navigatorul lui Thom ii spune ca este ceva in neregula, iar acesta incepe sa isi puna intrebari despre aceasta situatie cel putin ciudata. Finalul episodului Beyond the Aquila Rift este mult peste orice cosmar pe care l-ai avut pana acum.
  2. Sonnie’s Edge – regizat de Dave Wilson, Gabriele Pennacchioli dupa un scenariu de Peter F. Hamilton si Philip Gelat. Animatia din acest episod este de top, lupta monstrilor care se bat intr-o arena ca gladiatorii din timpul Imperiului Roman a fost realizata foarte bine. Intr-un viitor indepartat, oamenii isi incarca memoria in niste bestii care se bat pe viata si pe moarte pentru distractia unei multimi dezlantuite. O tema intunecata si brutala pe care nu trebuie sa o ratati.
  3. Shape-Shifters – Gabriele Pennacchioli este regizorul acestui episod care prezinta un concept nou. In fortele armate ale SUA isi fac loc varcolacii, oamenii-lup care au superputeri si pot ajunge rapid in anumite locuri fata de un soldat normal. Problema majora apare cand varcolacii americani gasesc un adversar pe masura. Un lup arab care a distrus de unul singur o baza americana, iar printre cei ucisi se afla si un varcolac din SUA. O lupta brutala intre 2 popoare diferite, dar cu un final ca in filmele americane.

O mentiune speciala este reprezentata de episodul When the Yogurt Took Over

Episodul When the Yogurt Took Over e povestit ca un documentar. Niste savanti inventeaza un iaurt destept care poate rezolva toate problemele lumii. Iaurtul comunica la inceput prin cerealele in forma de litere pe care le puneai in cana cu lactate. Iaurtul super-inteligent ii cere presedintelui SUA statul Ohio in schimbul rezolvarii problemei datoriei externe in mai putin de 1 an. Iaurtul ii preda un caiet de sarcini presedintelui SUA si ii spune clar ca va trebui sa urmeze exact pasii descrisi acolo.

Ca toti politicienii, inclusiv cei din Romania, presedintele SUA nu respecta regulile impuse si declanseaza o criza economica internationala. Stiti cum se spune? Daca SUA stranuta, inteaga planeta se imbolnaveste. Iaurtul preia puterea intregii lumi. Detaliile sunt absurde, dar umorul nu lipseste din acest episod SF difuzat de Netflix care in curand pregateste filmul The Irishman cu Joe Pesci si Robert De Niro.

Sursa poza Netflix

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link