Filmul Halloween 2018 are un poster nou

Halloween film poster

La Comic-Con din San Diego a apărut un poster nou pentru filmul Halloween 2018 în care este prezentat Michael Myers în toată splendoarea lui, stropit cu sânge din cap până în picioare. Posterul a fost realizat de Bill Sienkiewicz, care a lucrat pentru DC și Marvel comics, în special la benzile desenate The New Mutants și Elektra: Assassin. Este o mișcare de marketing care prinde bine pentru că la Comic-Con se strâng toți fanii de toate vârstele ale filmelor și benzilor desenate.

În filmul Halloween 2018, se întoarce Jamie Lee Curtis în rolul lui Laurie Strode, iar ucigașul Michael Myers este încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță. Acest film va ignora toate creațiile cinematografice apărute după primul film, cel din 1978 care are nota 7,8 pe IMDB. Și este o decizie bună, pentru că multe spectacole cinematografice de acest gen nu s-au mai ridicat la nivelul primului Halloween.

Povestea filmului din 1978 este simplă, dar plină de suspans și crime oribile. În 1963, de Sărbătoarea americanilor din Octombrie, poliția primește un apel de urgență la adresa 43 Lampkin Ln, unde o găsește pe adolescenta de 15 ani, Judith Myers, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit. Autorul acestei crime este chiar fratele ei, Michael Myers care avea 6 ani. Michael este instituționalizat timp de 15 ani, dar evadează în 1978, chiar cu o zi înainte de Halloween. Nu vreau să va povestesc mai departe ce se întâmplă pentru că poate doriți să vedeți filmul și nu vreau să vă stric surpriza.

Regizorul filmului Halloween 2018 este David Gordon Green, iar scenariștii sunt John Carpenter, Jeff Fradley. Alături de Jamie Lee Curtis vor mai juca actorii: Judy Greer, Miles Robbins, Virginia Gardner, Will Patton și Nick Castle în rolul lui Michael Myers.
Filmul va rula în cinematografe începând din 19 Octombrie 2018.

Sursa poza Twitter HalloweenMovie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link