Filmul „You Were Never Really Here” cu Joaquin Phoenix va rula in Romania

Filmul „You Were Never Really Here” („N-ai fost niciodată aici”) cu Joaquin Phoenix va rula în România începând de mâine, 2 Martie. La Cannes, filmul a fost prezentat în Competiția oficială și a obținut premiile pentru cel mai bun scenariu (Lynne Ramsay) și cel mai bun actor (Joaquin Phoenix).
Joaquin Phoenix este un fost agent FBI, brutal, care incearcă să o recupereze pe Nina (Ekaterina Samsonov) care este fiica unui senator. Nina este într-o locație care pare un fel de bordel unde se adunau pedofili. Iar Joaquin Phoenix își face drum printre gărzi de corp și bărbați perverși cu un ciocan care e folosit ca să distrugă fețele adversarilor doar ca să salveze fata senatorului.

Joaquin Phoenix a jucat rolul eroului negativ Commodus din Gladiatorul care este unul dintre cele mai bune filme despre Imperiul Roman. Gladiatorul a câștigat Oscarul in 2001 pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal – Russell Crowe, cele mai bune costume, cel mai bun sunet, cele mai bune efecte speciale. Joaquin Phoenix a fost nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru premiile Oscar pentru aceasta realizare cinematografică, dar nu a câștigat. Alte filme în care Joaquin Phoenix face niște roluri memorabile: The Master, Walk the Line, Her, Signs.

Îmi doream să văd You Were Never Really Here de ceva timp și nu găseam informații pe IMDB când va rula la noi. Erau date despre când va ajunge pe ecranele cinematografelor din SUA (6 aprilie) sau Marea Britanie (9 martie), dar nimic despre România. Dar acum m-am liniștit pentru că filmul „N-ai fost niciodată aici” este distribuit în România de Voodoo Films și de mâine va rula cel puțin în cinematografele din București.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link