Elefant.ro ofera transport gratuit pentru persoanele cu varsta de peste 65 de ani

In perioada in care trebuie sa stam izolati ca sa scapam de pandemia de coronavirus, Elefant.ro face un gest frumos si acorda transport gratuit pentru persoanele de peste 65 de ani. Daca parintii tai sau bunicii au chef sa citeasca o carte, acum o pot comanda fara sa mai dea un ban in plus la curier.

Oferta este valabila pana pe 19 aprilie si e posibil sa o prelungeasca. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul SENIOR in pagina de finalizare a comenzii si o sai transport gratuit.

In aceste vremuri in care unii comercianti au dublat sau au triplat la anumite produse de baza, e de apreciat gestul facut de acest magazin online de a ajuta pe cei mai vulnerabili in fata coronavirusului. Mi-ar placea sa vad cat mai multe promotii de acest gen cu transport gratuit, cu reduceri importante la carti din partea mai multor librarii online. Sunt satul de promotii care dureaza doar 24 de ore, vreau promotii la carti bune care sa dureze cel putin o saptamana, mai ales in perioada asta de criza.

Ce a declarat Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro

“În această perioadă ne concentrăm să aprovizionam familiile cu lucrurile absolut necesare, asigurând livrarea la timp a produselor de care este mare nevoie acum. Persoanele cu vârsta peste 65 de ani sunt un segment mai special pentru că sunt cele mai afectate de restricțiile de circulație din această perioadă. Dorim să oferim românilor posibilitatea de comanda produsele necesare părinților și bunicilor, din confortul casei, în siguranță”.

 “Pentru a proteja clienții și angajații am decis închiderea temporară a punctelor de livrare. Clienții care și-au comandat produsele cu ridicare de la pickup-point și nu au reușit să le preia vor primi coletele prin curier, acasă. Totodată, asigurăm cele mai sigure condiții de lucru la centrul de logistică, toți angajații noștri folosind măști și mănuși, iar spațiile fiind dezinfectate cu regularitate”.

Nu doar Elefant.ro face gesturi frumoase pentru romani. Editura HUMANITAS ofera carti digitale gratuit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link