Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris in noul film Mother

Darren Aronofsky este regizorul și scenaristului filmului Mother care va rula în cinematografe la noi începând cu 15 Septembrie 2017. În film vor juca actori mari ca Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris sau Michelle Pfeiffer.
Darren Aronofsky a regizat în trecut câteva realizări cinematografice de succes:
1. Black Swan(2010)-o dramă despre o balerină care face totul ca să ajungă în top. Dar își pune sănătatea în pericol, iar mintea ei începe să fie bântuită de gânduri negre. E un film pe care îl recomand.

2. The Wrestler(2008)-Mickey Rourke face unul dintre cele mai bun roluri din ultimii 20 de ani. Pentru acest rol, Mickey Rourke a fost nominalizat la premiile Oscar. O viață plină de chin, o relație dificilă cu fata lui, o pasiune nebună pentru Marisa Tomei, iar în centrul acestui Univers nebun este Mickey Rourke care încearcă să facă totul ca la carte. Dar ca și în realitate, viața te pune la pământ fără să îți dea avertisment.

Dar să revenim la filmul Mother.
Javier Bardem e perfect pentru rolul unui psihopat, Nu cred că acest actor poate să joace rolul unui om normal. Iar apariția lui Ed Harris(actorul principal din serialul TV Westworld) în trailer nu prevestește nimic bun.
Iar relația dintre Jennifer Lawrence și Javier Bardem îmi amintește de cuplurile din filmele Rosemary’s Baby, Repulsion sau The Shining. Unde femeia este mai timidă, bărbatul dur și nebun este mult mai în vârstă decât ea.
E un film pe care nu o să îl ratez imediat ce apare în România.

Mother Trailer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link