Nemira are newsletter pe Whatsapp

Nemira face un pas important în privința comunicării cu românii care sunt înnebuniți după lectură. Cei de la această editură s-au inspirat de la Social Smarts și în fiecare joi poți să primești direct pe telefonul tău mobil informații despre articole și noutăți din lumea cărților, recomandări și sugestii de lectură.
Alexandru Negrea, cel care se află în spatele Social Smarts a declarat: sunt consultant și trainer în social media, iar în 2019 sunt mândru să spun că peste 1000 de cursanți au absolvit cursurile publice sau in-house organizate de Social Smarts în ultimii cinci ani.

Ai de urmat câțiva pași pe care o să îi prezint pe înțelesul tău, dacă vrei să te abonezi la Nemira newsletter pe Whatsapp:

1. Adaugă numărul de telefon 0736 007 950, salvează-l cu numele Plăcerea Lecturii
2. Trimite-ne un mesaj cu START pe Whatsapp. Nu trimite mesaj normal pe mobil, ci mesaj in Whatsapp.

Primul newsletter a ajuns la mine joi, 24 ianuarie și am fost plăcut surprins cu un text din cartea Fire and Blood a lui George R.R. Martin, care apare in iunie, plus un articol despre cum să citești mai mult. Nu a lipsit nici Goodreads Reading Challenge care este o rezoluție pentru cei care vor să parcurca cât mai multe cărți în acest an.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link