Editura ART cauta colaboratori pentru Gaudeamus

Editura ART

Targul de carte Gaudeamus se va desfasura intre 20-24 noiembrie 2019 la Romexpo in Bucuresti. Programul acestui targ este 10-20 in fiecare zi. Pentru acest eveniment special pentru multi romani care inca mai citesc in metrou, in tren sau acasa, Editura ART cauta colaboratori. Informatiile au fost postate pe Facebook si suna cam asa:

Căutăm colaboratori pentru târgul de carte Gaudeamus, ce se desfășoară între 20 – 24 noiembrie la Romexpo.

Dacă ești din București, îți plac cărțile de la Editura Arthur, Youngart, Grafic, Editura ART sau Editura Paladin și poți să ni te alături pentru câteva ore, trimite-ne un e-mail la adresa marketing@editura-art.ro până pe 6 noiembrie. Îți vom răsplăti implicarea. Povestim in detaliu după ce ne scrii. Feel free to share!

Ce este targul de carte Gaudeamus?

Targul international de carte Gaudeamus este cel mai important din Romania, dedicat cartii si educatiei. Primul eveniment de acest gen a avut loc in 1994 cu sprijinul Radio Romania, Euromedia si Editura All. In anul 1997, în cadrul targului, se inaugurează trofeele Gaudeamus pentru presa si pentru expozanti, in functie de voturile publicului.

La acest targ de carte participa edituri, agentii de distributie a cartilor, institutii de invatamant, asociatii profesionale, organizatii neguvernamentale culturale și educationale, muzee, biblioteci.

Peste 125.000 de vizitatori de toate varstele vin la Gaudeamus sa isi aleaga cartea mult dorita, sa obtina autograf de la un scriitor roman sau strain, cum am reusit eu cu Ovidiu Eftimie unul dintre cei mai buni scriitori romani de SF. Romanii pleaca la vanatoare de carti si mereu se intorc acasa cu mai multe volume decat era in plan sau pe lista.

La Gaudeamus se lanseaza carti, se fac sesiuni de autografe, dezbateri realizate de profesionisti din domeniu si multe alte activitati. Acest targ de carte nu se tine doar in Bucuresti, ci prin mai multe orase din tara, cum ar fi: Timisoara, Oradea, Sibiu, Brasov, Iasi etc.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link