Cum sa incarci rapid cartela de mobil

cartela de mobil

Mereu ti-a trecut prin cap aceasta intrebare. Cum sa incarci rapid cartela de mobil? In perioada in care politicienii se bateau cu pumnul in piept si promiteau digitalizarea Romaniei, a fost nevoie de pandemia de coronavius ca sa ne dam seama ca se poate face totul online.

Acum poti sa comunici cu cei de la taxe si impozite prin e-mail sau ii poti suna si rezolvi problema in cateva minute, poti sa comanzi masca de protectie de la un magazin online sau poti sa incarci rapid cartela de mobil indiferent daca esti la Orange, Telekom sau Vodafone. O reincarcare Orange dureaza foarte putin, iar asta pot sa va spun din proprie experienta pentru ca sunt clientul acestui operator de cativa ani buni.

Telefoanele mobile au devenit o parte importanta in viata noastra. Ati observat ca daca cineva te intreaba cat este ceasul, scoti mobilul din buzunar ca sa vezi ora, chiar daca tu ai ceas mecanic la mana? Mobilul este foarte important pentru cei care au afaceri, care au nevoie sa fie informati rapid despre ce se intampla in firma lor. Sunt retele de socializare, cum ar fi Twitter, care te anunta imediat daca s-a intamplat ceva grav in lume, cu mult inaintea emisiunilor de stiri. Acum poti sa faci orice cu telefonul mobil si este un obiect de care nu te mai poti desparti, la fel de important ca portofelul sau cheile de la casa.

Cum poti sa incarci intr-un timp scurt cartela de mobil?

Nu mai trebuie sa iesi din casa pana la magazinul de la tine din cartier. Acum poti sa bagi credit pe cartela de la Orange in cateva minute folosind mediul online in favoarea ta. Totul s-a schimbat si in perioada in care trebuie sa stam acasa, in izolare, avem nevoie de internet pe mobil. Cand expira extra-optiunea de la Orange saui Vodafone, trebuie sa incarci telefonul mobil folosind reincarcare Orange online.

Ca sa faci o reincarcare cartela Orange intr-un timp scurt, doar trebuie sa intri pe net si sa cumperi creditul de care ai nevoie. Apoi sa platesti cu un card bancar si sa iti reactivezi extraoptiunea pe care o ai la Orange.

O sa spuneti ca nu ai nevoie de credit daca ai in casa internet pentru ca poti sa suni pe cineva drag, un membru de familie, un prieten de incredere pe Facebook sau Whatsapp cu video sau audio. Dar poate ai nevoie sa suni pe cineva important, iar omul respectiv nu are Whatsapp instalat. Nu poti sa suni pe cineva din aceasta retea de socializare daca nu are un cont si aplicatia instalata. Asa ca va trebui sa il suni pe telefon mobil, in stilul vechi, iar pentru asta ai nevoie de credit pe cartela.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link