Reduceri la carti

Azi, 23 aprilie 2020, este Ziua internationala a cartii. Toate editurile mari si librariile online din Romania au reduceri la carti in aceasta zi. Acum ai de unde sa alegi pentru ca am vazut reduceri cu 50% din pretul initial, iar daca iti doreai de ceva timp sa pui mana pe un anumit volum literar acum este momentul.

Reduceri la carti cu ocazia Zilei internationale a a cartii si a drepturilor de autor

Printre primele chestii pe care le-am citit pe Facebok dimineata a fost asta: Editura Corint are reducere 50% la toate cartile de pe site doar azi. Nu am niciun link de afiliat si nu castig nimic daca pun adresa siter-ului in acest articol. Daca vrei carti la jumatate de pret intra pe edituracorint si cumpara ce iti doreste inima.

Nemira ofera o reducere de 20% daca introduci codul NEM20MULTUMESC. Aceasta informatia am primit-o de la editura Nemira pe email si m-am gandit ca poate va este de folos. In plus, Nemira va ofera transport gratuit la un cos de cumparaturi de minim 120 lei.

Editura Paladin are reducere de 30% pentru multe carti SF sau volume grafice. Daca iti place sa citesti SF atunci Editura Paladin trebuie sa fie casa ta. Toate volumele Metro sau toata seria Robotii de Asimov le am de la aceasta editura.

Libraria online Libris are mai multe reduceri la carti: la 3 carti cumparate de la editura ART, primesti 1 gratis. La Nemira sunt reduceri de 25% pentru Cele mai bune selectii de literatura Science Fiction, Fantasy, Horror. Oferta editurii Rao – Peste 1300 de titluri cu reduceri intre 25% si 30% din cele mai variate categorii. 

De ce sarbatorim Ziua Cartii pe 23 aprilie?

In 1995, la Conferinta generala de la Paris, UNESCO a decis ca 23 aprilie sa ramana data aniversarii internationale, deoarece conform calendarului gregorian, in această zi sarbatorim nasterea si moartea lui William Shakespeare (acesta s-a nascut pe 23 aprilie 1564 si a murit pe 23 aprilie 1616), Vladimir Nabokov (n. 23 aprilie 1899), Manuel Mejía Vallejo (n. 23 aprilie 1923), dar si ziua in care a murit creatorul lui Don Quijote, Miguel de Cervantes (a murit pe 22 aprilie, dar a fost inmormantat pe 23).

Daca ai timp sa citesti cat esti in izolare din cauza pandemiei de coronavirus, ai reduceri la carti la majoritatea editurilor si librariilor online. Sunt sigur ca ai pus ochii pe o carte pe care o doresti mult.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link