Editura Litera are reduceri importante

Editura Litera reduceri carti

Editura Litera are niste reduceri pana la 90% la peste 25.000 de titluri in perioada 23-27 septembrie 2020, iar surprizele placute nu se opresc aici. La orice comanda peste 99 de lei primesti transport gratis, plus un cadou oferit de litera.ro romanul “Respiratie in doi” de Nicholas Sparks.

Ca sa gasesti reducerile, intra pe litera.ro la Oferte speciale, in dreapta. Acolo o sa vezi reduceri pe categorii: Reduceri 60-65%, Reduceri 70-75%, Reduceri 80-90%, Pret maxim 15 lei, Pret maximm 20 lei si eBook. Iti alegi de acolo ce tip de reducere se potriveste bugetului tau si te apuci de vanatoarea de carti bune la preturi reduse pe bune.

Orice reducere este binevenita pentru romani, indiferent ca vorbim de carti, tricouri sau tigari. Mi-ar placea sa vad mai des asemenea promotii, asa cum exista in tarile importante din Europa. Cand am calatorit prin alte tari din Occident, am vazut des promotia 2 plus 1, daca aveai de gand sa cumperi 2 produse, mai primeai unul gratis, fara reguli ascunse. Cei care faceau asemenea promotii, nu mareau preturile inainte, asa cum fac marile firme din Romania inainte de Black Friday.

Aceasta oferta de la Editura Litera am gasit-o pe pagina de Facebook Simona Stoica: Bookaholică şi autoare, care are cele mai noi informatii despre aparitii noi de carte, promotii, oferte. Daca iti place sa citesti, ar fi bine sa dai un simplu Like Simonei pe Facebook si o sa fii la curent cu tot ce se intampla in universul cartilor.

Chiar nu stiam cand se va traduce cartea noua scrisa de Ruta Sepetys. Am incercat sa iau legatura cu editura, dar fara succes. Am cautat informatii pe Google si nu am gasit nimic relevant. Am avut noroc cu Simona care a aflat ca in octombrie 2020 va aparea aceasta carte – The Fountains of Silence. Simona Stoica a tras niste sfori, a vorbit cu oameni importanti si a aflat tot ce ma interesa in mai putin de 24 de ore.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link