Colectia de benzi desenate Renasterea de la Marvel

marvel

Eram la cumparaturi prin Carrefour in orasul meu natal si am dat de colectia de benzi desenate de la Marvel. Cautam o sticla de vin rose care mi-a placut la nebunie cand am fost la munte de Sarbatori cu prieteni si familia intr-o zi cu cer senin. Cand am iesit dintre rafturi la Carrefour am vazut un panou mare unde scria Marvel. Nu am stat pe ganduri si m-am indreptat catre acea zona si am ramas uimit de pretul volumelor cu Iron Man, Captain America, Spider-man, Deadpool, Wolverine sau Black Panther.

Sunt 10 volume cu super eroi, iar pretul unui volum este doar de 15 lei. Daca vreti sa cumparati aceleasi numar de pagini in limba engleza, trebuie sa scoateti din buzunar minim 10 euro, altele costa 15 sau chiar 25 de euro, fara transport. Asa ca pretul de 3 euro=15 lei este chilipir pentru ce o sa primiti la schimb. Doar bookdepository trimite in Romania benzi desenate in limba engleza sau manga fara sa platiti transportul, dar o face prin intermediul Postei Romane. Asta inseamna ca banda desenata pe care ati platit-o ajunge la voi in 2 saptamani sau chiar si 1 luna de zile.

Ce contine colectia de benzi desenate Renasterea de la Marvel?

  1. Black Widow
  2. Captain America
  3. Black Panther
  4. Wolverine
  5. Avengers
  6. Spider-man
  7. Deadpool
  8. Phoenix
  9. Iron Man
  10. X-Men

Poate va intrebati cum se prezinta cele 10 volume, cum este hartia, cum sunt traduse etc? Hartia nu este de cea mai buna calitate, dar la pretul asta merita toti banii. Traducerea este ok, cuvintele se inteleg clar, nu este un scris mic care sa te deranjeze la ochi. Aceste benzi desenate cu super eroi au fost realizate in anii 2000, iar unele filme s-au inspirat din ele cum ar fi Initiativa lui Ultron pe care o gasiti in volumul Avengers.

In Captain America o sa gasiti seria Inamicul care merita citita la orice ora. In volumul Wolverine gasiti seria Enemy of the state de MARK MILLAR care este in limba engleza pe site-urile din Romania la pretul de 138 de lei. Puteti verifica pe elefant.ro sau alte site-uri care vand carti. Benzile desenate nu ar trebui sa fie doar pentru cei bogati, ci pentru toata lumea. Oferta celor de la Carrefour este pentru toate paturile sociale din Romania pentru ca 15 lei reprezinta o limonada bauta pe Centrul Vechi din orice oras mare din Romania.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link