Surprize de la Nemira in toamna

surprize placute Nemira

Navigam linistit pe internet in cautare de stiri pozitive si am gasit cateva surprize pregatite de Nemira in acesta toamna. Prin surprize ma refer la carti noi, continuari de serii, dar si editii noi ale unor carti de succes. Printre autorii promovati de Nemira se afla si Stephen King. Am cel putin 12 carti scrise de acest autor in biblioteca si abia astept sa mai cumpar cateva. In toamna, Nemira va pregateste cateva romane clasice scrise de Stephen King: Apocalipsa, Carrie, Salem’s Lot, J.F.K., Misery si Mobilul.

Alte surprize oferite de Nemira in urmatoarele luni

Una dintre cele mai premiate scriitoare science fiction din ultimii ani – N.K. Jemisin – revine și ea în Armada cu o nouă serie The City We Became: un fantasy urban incredibil de original despre avatarii umani ai spiritelor care guvernează orașele fără ca noi să știm.

Tot în Armada apare romanul SF câștigător al premiilor Hugo și Nebula în 2019: Calculating Stars, de Mary Robinette Kowal, începutul unei povești care se petrece într-un viitor în care cucerirea spațiului a fost preocuparea generală a omenirii încă din anii 60.

Se continuă seriile Corabia magiei, de Robin Hobb, cu volumul al doilea: Corabia nebună, trilogia Southern Reach, de Jeff Vandermeer cu Autoritate și Biblioteca invizibilă, de Genevieve Cogman cu Orașul mascat.

 Vestea cu seria “Casele Dune” și “Mobilul/Apocalipsa” de Stephen King m-au lăsat fără cuvinte. Apoi am citit și depre toate continuările seriilor și o grămadă de noutăți…Nu știu cum voi face, dar le vreau pe toate! Despre Apocalipsa scrisă de Stephen King am auzit doar lucruri bune și am căutat să o cumpăr în acest an. Era doar în limba engleză, iar eu îmi doream în limba română. Știu engleză și am citit cărți în limba lui William Shakespeare, dar poți să pierzi anumite idei sau intrigi dacă nu citești în limba ta natală. Apocalipsa are nota 4.34 din maxim 5 pe goodreads, unul dintre cele mai importante site-uri despre cărți din lume.Nemira în face câteva surprize plăcute în ultima vreme.

Mai multe informatii despre cartile care se afla in pregatire la Nemira gasiti pe pagina romane clasice de la aceasta editura.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link