Originile personajelor noi din The Eternals

Eternals

Acum 2 zile am vazut trailerul The Eternals si nu cred ca aveti prea multe informatii despre acesti eroi. Am discutat cu un prieten care cunoaste foarte bine personajele din The Eternals din comics (benzi desenate) si v-am pregatit un articol cu informatii de baza.
Cand Celestials au vizitat Terra cu mult timp in urma, acestia au facut experimente si au creat 2 rase: Eternals si partea lor alternativa, rea, groteasca denumita Deviants.

Acestia sunt niste zei nemuritori, dar nu indestructibili, in ciuda aspectului uman, Eternals au o viata mult mai lunga (dar initial nu erau pe deplin nemuritori) și acest lucru i-a impiedicat să aibă mult contact cu verii lor, oamenii.

Eternals au o natalitate scazuta. Pot intretine relatii intime cu oamenii, dar rezultatul este întotdeauna un om normal. Misiunea lor este de a avea grija de rasa umana si de a elimina evenimentele ce pot duce la extinctia oamenilor.
Ei pot crea Uni-Mind, asta consta intr-o entitate foarte foarte puternica, care apare cand ei isi unesc puterile.

Cei mai cunoscuti Eternals din comics

Ikaris – Numele lui de la nastere este Daedalus, insa numele de Ikaris l-a dobandit dupa ce fiul lui, Icarus, a murit. Este unul din cei mai buni si puternici Eternals, a reusit sa il doboare si pe Apocalypse, care e cel mai puternic mutant. Puteri principale: poate manipula gravitatia, este immortal, poate zbura, super forta, teleportare, poate proiecta energie cosmica si e rezistent la toate temperaturile posibile.

Druig – Este varul lui Ikaris si este cunoscut si ca Druig of Nightmares. El a fost ucis de Ikaris in trecut, dar a fost renascut in timpurile noastre si a fost agent K.G.B, un fel de Shield rusesc. Puteri principale: forta de a manipula orice materie vie si energie, inclusiv atomii din corpul oricui, se poate teleporta, zbura.

Thena – Ea este verisoara lui Thanos, a fost regina Eternals. Puteri principale: durabilitatea, stamina, energia, forta uriasa, inteligenta peste masura, e cel mai destept eternal si poate zbura. Angelina Jolie va juca rolul lui Thena in Eternals.

Ajak – Este liderul Eternals, e singurul ce poate comunica cu Celestials. Puteri principale: super forta, poate modifica si modela gravitatia si materia, poate sa zboare, teleportare, durabilitate.

Sersi – Este cea mai buna dintre Eternals in privinta modelarii materiei si atomilor. A facut parte din Avengers si a avut o relatie cu membrul Avengers, Dane Whitman aka Black Knight. Inca nu s-a descoperit o margine a puterilor ei, fiind considerata cel mai puternic Eternal din toate timpurile.

Makkari – A avut o relatie cu Sersi si e cel mai rapid Eternal. Puteri principale: super forta, super viteza si reflexe incredibile, poate alerga atat de repede incat strabate oceanul, fara sa cada in apa.

Sprite – E prezentat ca un baiat mic, dar nu va luati dupa aparente. Este maestrul manipularilor, este immortal, nu imbatraneste si este imun la toate bolile posibile.

Kingo – Este un eternal foarte puternic, e un samurai, actor, producator de film si manuieste bine sabia, fiind arma lui principala.

Gilgamesh – Este cel mai puternic membru Eternals ca si nivel de forta, are o super putere fizica fantastica.

Phastos – Este cel mai iscusit Eternal, a construit cele mai multe arme pentru Eternals. Ciocanul lui poseda o putere foarte mare. Phastos poate repara, inventa si fauri aproape orice.

Thanos – Este un eternal cu gena de deviant, The Mad Titan pe care il stiti probabil toti. Este cel mai periculos perosnaj negativ pe care l-am vazut in ultimii 20 de ani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link